سنسور|فروشگاه انواع سنسور فشار ، ترانسمیتر و حرارت سنج

فروشگاه سنسور | اتوماسیون صنعتی نادین تک عرضه کننده انواع سنسور فشار، ترانسمیتر دما، کنترلر دما و قطعات ابزار دقیق از برندهای معتبر جهان

سنسور|فروشگاه انواع سنسور فشار ، ترانسمیتر و حرارت سنج

فروشگاه سنسور | اتوماسیون صنعتی نادین تک عرضه کننده انواع سنسور فشار، ترانسمیتر دما، کنترلر دما و قطعات ابزار دقیق از برندهای معتبر جهان

سنسور فشار با چه تکنولوژی هایی کار می کند؟

در مقاله قبل تعریفی از سنسور های فشار ارائه شد و دسته بندی از انواع سنسور های فشار بر اساس  بازه اندازه گیری، بازه دمای عملکرد و نوع فشار و چند نمونه از مهم ترین کاربرد های این سنسور ها در صنعت ارائه شد.




هدف ما در این مقاله  بیان  تکنولوژی هایی است که در ساخت سنسور های فشار استفاده شده است .

 

برای دستگاه های اندازه گیری سطح و فشار ملزومات گوناگونی وجود دارد، علاوه بر راه حل های طراحی هوشمند، نیاز به تکنولوژی مناسب سنسور نیز می باشد، سنسور های فشار با تکنولوژیهای زیر ساخته و در بازار عرضه میشوند:



روش دافراگم و کپسول : 

دیافراگم معمولا از جنس فلزی استیل ساخته می شود و روی دیافراگم را به صورت موج دار می سازند تا در برابر نیرویی که به آن وارد می شود جابجایی داشته باشند . برای اندازه گیری فشار زیاد از دیافراگم کوچک و برای اندازه گیری فشار کم از دیافراگم بزرگ استفاده می شود .

کپسول از دو دیافراگم تشکیل شده است که محیط آن به هم وصل می شود که بین آنها از مایع تراکم ناپذیر پر می شود حساسیت کپسول بیشتر از دیافراگم است و به ازای فشار مشخص تغییرات طول کپسول معادل دو برابر یک دیافراگم با مشخصه مشابه می باشد


ترانسدیوسر خازنی فشار :

در این ترانسدیوسر از فاصله صفحات خازن برای سنجش فشار استفاده می شود در این روش توسط نوسان ساز تغییرات ظرفیت خازن تبدیل به تغییرات فشار می شود این نوع ترانسدیوسرها برای اندازه گیری فشار کم و معمولا برای آزمایشگاه استفاده می شود.


ترانسدیوسر پتانسیومتری فشار :

در این روش از یک بیلوز جهت تبدیل فشار پروسه به جاجایی استفاده می شود .

بیلوز شبیه به بوق دو چرخه است که با افزایش فشار طول آن تغییر کرده و با جابجا شدن اهرم تنظیم مقاومت متغییر می شود و در نتیجه می توان مقاومت فشار را اندازه گیری نمود .


پیزوالکتریک : 

در پیزوالکتریک تغییرات فشار باعث تولید ولتاژ می شود. در حقیقت ضربات وارد شده باعث تولید ولتاژ می شود نمک راشل که در میکروفن های قدیمی استفاده می گردید خاصیت پیزوالکتریک دارد. کوارتس رایج ترین پیزوالکتریک می باشد . سنسورهای پیزوالکتریک بخاطر دقت بالا کاربردهای فراوانی دارند . ویژگی های عمده این سنسورها سختی، سایز کوچک ،سرعت بالا و عدم نیاز به منبع تغذیه هستند با استفاده از سنسورهای پیزوالکتریک می توان سرعت و تغییرات شتاب را نیز اندازه گیری نمود .

 

 برای مشاهذه فیلم ها و مقالات بیشتر در ارتباط با ترانسمیتر فشار و تکنولوژی فشار کلیک نمایید.






 

ترانسمیتر فشار چیست؟

 یک سنسور فشار  یا ترانسمیتر فشار ، معمولاً به صورت یک ترانسدیوسر عمل می کند (ترانسدیوسر  یک مبدل است که در بخش ثانویه به کار می‌رود و وظیفه تبدیل یک کمیت به کمیت دیگر را بر عهده دارد) توسط این دستگاه نوعی سیگنال تابع اثر فشار را به عنوان عملکرد فشار تحمیلی تولید می کند، برای این منظور می توان سیگنال الکتریکی در نظر گرفت.

سنسورهای فشار روزانه برای کنترل و مانیتورینگ هزاران کاربرد که امروزه ما با آنها سرو کار داریم استفاده می شوند. این سنسورها می توانند به طور غیر مستقیم برای اندازه گیری سایر متغیرها به صورت غیر مستقیم مورد استفاده قرار بگیرند از آن جمله می توان به جریان گاز و مایع ، سرعت ، میزان آب و ارتفاع آب اشاره کرد.

به سنسورهای فشار، مبدلهای فشار، ترانسمیتر فشار، فرستنده فشار، نشاندهنده فشار، ترانسدیوسر های فشار ، ارسال کننده های فشار ، فشار سنج ،پیزومتر و مانومتر و ... نیز گفته می شود.

 سنسورهای فشار از نظر تکنولوژی، طراحی، عملکرد، کاربرد و قیمت باهم متفاوت هستند. با یک تخمین محافظه کارانه می توان گفت بیش از ۵۰ تکنولوژی و حداقل ۳۰۰ شرکت در سراسر جهان سازنده سنسور فشار هستند. از معتبر ترین شرکت های تولید کننده این سنسور ها می توان به سنسور فشار ترافاگ ساخت کشور سوئیس، سنسور فشار اتک ساخت کشور ترکیه و سنسور فشار هاگلر ساخت کشور کره جنوبی اشاره کرد.

هم چنین طبقه ای از سنسورهای فشار وجود دارند که برای اندازه گیری حالت پویای تغییرات سریع در فشار طراحی شده اند. مثالی از کاربرد این نوع سنسور را می توان در اندازه گیری فشار احتراق سیلندر موتور و یا گاز توربین مشاهده کرد.


 برای مشاهذه فیلم ها و مقالات بیشتر در ارتباط با ترانسمیتر فشار کلیک نمایید.



دسته بندی سنسور فشار

در مقاله های قبل  تعریفی از سنسور های فشار  ارائه شد در این مقاله سعی داریم دسته بندی از انواع سنسور های فشار ارائه دهیم.

سنسورهای فشار می توانند براساس بازه اندازه گیری، بازه دمای عملکرد و از همه مهمتر نوع فشار اندازه گیری طبقه بندی شوند. با توجه به نوع فشار، فشار سنج ها، به ۵ دسته طبقه بندی می شوند:

سنسور فشار مطلق
این سنسور فشار یک نقطه نسبت به خلا کامل (۰ psi) را اندازه می گیرد. فشار اتمسفریک ۱۰۱.۳۲۵ KPa (یا ۱۴.۷psi) در سطح دریا نسبت به خلا است. در این روش باید یک طرف فشار سنج به خلع وصل شده باشد.

سنسور فشار گیج Gauge
این سنسور در کاربردهای متفاوتی استفاده می‌شود زیرا می تواند برای اندازه گیری فشار یک نقطه نسبت به فشار اتمسفریک در نقطه دیگر کالیبره شود. گیج فشار تایر مثالی از نشانگر فشار گیج است. هنگامی که گیج فشار تایر مقدار ۰ psi را می خواند فشار داخل تایر ۱۴.۷ psi است. یعنی برابر با فشار اتمسفر.

سنسور فشار خلا
این سنسور برای اندازه گیری فشار کمتر از فشار اتمسفر در نقطه ای مشخص استفاده می شود. مرجع سنسور خلا در صنعت متفاوت است که ممکن است موجب اشتباه شود؛ فشار نسبت به فشار اتمسفر ( مانند اندازه گیری فشار گیج منفی) و نیز فشار نسبت به فشار خلا .


سنسور فشار تفاضلی 
این سنسور تفاضل بین فشار ۲ یا چند نقطه را که به عنوان ورودی معرفی می شوند اندازه می گیرد. برای مثال اندازه گیری افت فشار در فیلتر روغن. فشار تفاضلی هم چنین برای اندازه گیری دبی یا سطح در مخازن به کار می رود.

•سنسور فشار مهرشده(sealed)
این سنسور همانند سنسور فشار گیج است با این تفاوت که از قبل توسط سازنده برای اندازه گیری فشار نسبت به فشار سطح دریاکالیبره شده است.

برای مشاهده فیلم ها و مقالات بیشتر سنسور فشار کلیک کنید.
 
 

دفتر نادین تک شعبه امارات

گروه تجاری نادین تک در سال 1379 فعالیت خود را در زمینه اتوماسیون صنعتی در کشور امارات آغاز نمود و پس از گذشت سال ها و کسب تجربه توانست زمینه فعالیت خود را گسترش دهد همچنین این واحد توانست به عنوان نماینده برتر خاورمیانه نمایندگی برندهای بزرگ جهانی از جمله اتونیکس ، هاگلر ، دات اکسل ، کنترینکس و ... را کسب نماید. در حال حاضر واحد امارات گروه تجاری نادین آماده خدمت رسانی و ارائه خدمات به تمامی کشور های خاورمیانه و جهان می باشد . جهت مشاهده اطلاعات تماس کلیک کنید )


 

جهت مشاهده ادامه عکس ها و محصولات روی کلمه اتوماسیون صنعتی کلیک نمایید.

افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی فراساحلی در ژاپن

شرکت Kyocera به تازگی طرح ایجاد بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی فراساحلی ژاپن را آغاز کرده است. انرژی پاک تولید شده توسط نیروگاه 70 مگاواتی کاگوشیما ناناتسوجیما از طریق یک شرکت محلی برق، به شبکه برق ملی فروخته خواهد شد. با اینکه انرژی خورشیدی در مقیاس مفید در اول نوامبر 2013 راه افتاد ولی به طور رسمی در چهارم نوامبر افتتاح شد.
 
نیروگاه خورشیدی

 


 Kyoceraبا همکاری شش شرکت دیگر برای راه اندازی این نیروگاه همکاری کرده است. این شرکت امیدوار است که این ریسک اخیر فراساحلی نمونه‌ای برای ژاپنی تمیزتر باشد. این نیروگاه خورشیدی طراحی شده تا ژاپن را به استفاده هرچه بیشتر از منابع انرژی‌های نو تشویق کند. ایجاد این نیروگاه به علت تجدید نظر در برنامه تعرفه تغذیه به شبکه برق (FIT= feed in tariff) ژاپن ممکن شد که در جولای 2012 بازسازی شد و به موجب آن، انرژی خورشیدی توانست جایگاه بهتری پیدا کند. تنظیمات تغذیه به شبکه برق، تجهیزات محلی را ملزم می‌کند تا 100 درصد انرژی حاصل از نیروگاه‌های خورشیدی که بیش از 10 کیلووات تولید می‌کنند را خریداری نمایند.
 
برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه کلیک کنید.